Det at skulle promovere sig online, tænker jeg i hvert fald, kræver en vis viden og ekspertise – for i mit tilfælde havde jeg brug for nogen der kunne hjælpe mig videre i denne ny online verden med Marketing og markedsføring. Der kommer flere og flere levende reklamer, både i tv og på vores pc og Ipad og for den sags skyld også via telefonerne nu. Det var langt fra min verden, så jeg henvendte mit til 2bconnect.dk for at få hjælp og vejledning i hvordan jeg kunne blive markedsført online på diverse medier. Jeg fik en yderst behagelig kundeservice, og da jeg ikke forstod ret meget af hvad han sagde, foreslog han at jeg kom forbi, så jeg kunne se hvad han talte om med mine egne øjne.

Video marketing med 2bconnect.dk

Et var hvordan jeg havde forestillet mig det, og noget andet var hvad det var der blev foreslået af 2BConnect. Jeg lod eksperterne vejlede og rådgive mig, og fulgte deres anvisninger – de var trods alt meget mere inde i hvordan marketing og salg foregår på det online marked. Min nuværende hjemmeside blev selvfølgelig lige opdateret, så den var mere tidssvarende, og så kom 2Bconnect forbi med et kamera og optog nogle film og kom med nogle virkelig gode ideer efter min mening. Jeg måtte selvfølgelig også betale noget for denne ydelse, men i forhold til det jeg har tjent siden hen, så er det peanuts. Jeg er helt sikker på, at det er 2Bconnect fortjeneste og indsats hos mig.

SHARE
RELATED POSTS
Vælg Hovedentreprise i Århus: Byggeri med Omtanke
Optimering af produktionsprocessen og efterbearbejdning af drejeemner i industrien
KARSBERG: Din Partner i Rekruttering til HR-Chefer