Beskyttelse af vindmøller, er noget som gør sig mere og mere gældende for virksomheder. www.poly-tech.dk er stedet som kan hjælpe dig med, at komme igang, viderearbejde og afslutte sådan en proces for dig. Her finder man nogle førende eksperter på området, som helt sikkert har et par gode råd til, hvordan du kan sikre dig imod af dine aktiver ikke går ned på grund af dårligt vejr, som alt andet lige er meget ekstremt i forhold til det man kan finde i et land som Danmark.

Her skal man oftere tage stilling til sådan noget som lynnedslag, som helt sikkert kan have en stor konsekvent for driftsikkerheden af ens vindmøller. Det betyder alt andet lige, at man også bliver nød til at komme ind på løsninger som Lightning strike protection, hvor man også kan få sikret sine turbiner og lignende. Det er jo ikke til, at sige hvad man kan blive udsat for at af vejr, nogle steder er mere udsatte end andre, og kræver måske en anden løsning.

Få testet udstyret hos et af de største laboratorier

I forbindelse med kontakt af folkene her, kan man som sagt også forvente en meget gennemgående tur af mulighederne. Som sagt kan vejret være mere ekstremt nogle steder end andre, hvor frost kan være udfordringen det ene sted, mens enorme hagl eller hyppige lynnedslag kan være problemet et andet sted. Derfor skal man også bare få lavet en gennemgående test, hvor man får sikret alle tænkelige scenarier.

Det kan jo have dyre konsekvenser, hvis ens drift går ned og man taber forretning på grund af det. Det er jo ikke bare lige noget man tager ud og fikser, da det kræver en større indsats. Så for at undgå alt det spild og tab af penge, kan man i stedet for sikre sig at det ikke sker, eller i hvert fald være gearet til lidt af hvert. Testene bliver foretaget i moderne facililteter, som sørger for det hele.

SHARE
RELATED POSTS
Spis sundt og få mediteret engang imellem
Ståltrapper
Undgå Oliespild på din arbejdsplads