Kønsroller

Vi lever i en forvirrende tidsalder, hvor der bliver vendt op og ned på det hele, og det kan være svært at følge med. Der er meget fokus på kønsroller i disse år, og særligt mændene føler sig mere og mere ramte på deres maskulinitet. Mange går rundt med en oplevelse af, at maskuline mænd ikke bliver værdsat og respekteret som i tidligere, og derfor kommer flere og flere mænd til at føle sig negativt truet og udfordret. Hos bevidsthed.org kan du tale med en professionel terapeut om dine tanker, bekymringer og udfordringer i forhold til at være mand, og her kan du deltage i gruppeterapi såvel som individuel terapi. Du kan også komme som kvinde, det er ikke sådan, der fokuseres udelukkende på manden.

Vi er forskellige

Mænd og kvinder er forskellige, det kan vi lige så godt lade være med at påstå, at vi ikke er, for det er spild af kræfter, gode kræfter. Det vigtige og pointen er, at vi skal finde ud af at indgå i gode relationer, der har fokus på det, vi er fælles om, i stedet for at bruge krudtet, der hvor vi er forskellige. Det vil sige at indgå i konstruktive positioner, og finde løsninger med dette udgangspunkt, i stedet for at have fokus på forskellighederne, for dem kan du ikke lave om på, hvorend du kunne tænke dig det. Vi er fra biologiens side skabte til at være forskellige, og det nytter intet, at prøve at bilde sig selv eller andre ind i at det forholder sig anderledes. Den kamp er tabt på forhånd, og det sørger biologien for.

Lyst til udvikling

Har du lyst til at udvikle dig selv, og blive bedre i stand til at rumme dig selv og din maskulinitet så kan det varmt anbefales, at tage et forløb hos bevidsthed.org, hvor du vil blive klogere på dig selv, din maskulinitet og på hele dynamikken i de forskellige kønsroller.

SHARE
RELATED POSTS
Få smilet igen til en fornuftig tandprotese pris
Specialøl og lækre spiritusser
Kroppen i balance med alternativ behandling