Eftersom festivaler, flyture og arrangementer er blevet aflyst på stribe sætter det spørgsmålstegn ved, hvordan sommerferien kommer til at udforme sig, nu hvor alting er vendt fuldstændig rundt på hovedet. Er det sandsynligt, at vi kan rejse sikkert til udlandet, og har vi overhovedet lyst til at drage uden for de danske landegrænser ovenpå al den usikkerhed, pandemien har skabt?

Nye ferievaner under pandemien

Under alle omstændigheder bliver det interessant at se om, der sker store ændringer i vores ferievaner. I skrivende stund har man i hvert fald kunne se, at flere danskere har nydt at tage på køreture rundt omkring i landet, så måske kommer vi til at se flere bilfarende folk i løbet af sommeren.

Bilture er trods alt en nem måde at få en masse oplevelser på, mens man undgår at komme i unødvendig kontakt med folk uden for ens smittekreds. Derudover er der mange skønne steder at udforske i bil, så vi løber nok ikke foreløbigt tør for flotte steder at opleve i sommerferien. Nu er det bare at krydse fingre for, at vejret bliver dejligt solrigt, så vi kan nyde den skønne danske natur, hvor landet forhåbentligt ikke længere er lige så lukket ned som nu.

SHARE
RELATED POSTS
Kunne du tænke dig en lipocontrast fedtfrysning
Med en båd kan både tage på sejltur og ud og fiske
Sådan skal du indrette dit badeværelse