Er du en nystartet virksomhed, er Microsoft Dynamics C5 specielt velegnet til jeres brug. Microsoft Dynamics C5 er super nemt at bruge, hurtigt at komme i gang med og en billig måde at starte på. Det er alt andet lige noget, som kan gavne din virksomhed der lige er startet. C5 er et redskab, som er giver en online platform, som du kan bruge til at ordne regnskabet.

Du kan få adgang lige meget om du er på kontoret, i bilen eller ude hos en kunde, hvilket også gør det meget brugervenligt. Du får her muligheden for at skifte det traditionelle excel ark ud med et professionelt regnskabsprogram. Som sagt er det meget velegnet til mindre virksomheder, da giver adgang til op til tre brugere. Du kan finde meget mere om det her på nettet, hvor du også kan se hvad der skal til for at komme igang.

Få alt den support du har brug for

Når du først er kommet igang med programmet, kan det også være at man har nogle spørgsmål. Man bliver ikke lige ekspert i programmet over nat, og der vil komme nogle tidspunkter hvor det ene eller det andet kan drille. Her har man brug for support, hvilket også er at finde det meste af dagen. Her du ligeledes online, finde alt den hjælp du skal bruge til at løse problemet. Med Microsoft C5 online support bliver det en leg, at komme igennem startfasen. Så kan man med stor succes initiere projektet.

Skulle man være af større mandskab, kan det også være at Microsoft Dynamics NAV som er henvendt til mindre til mellemstore virksomheder. Jo større man er, jo mere regnskab er der også at holde styr på. En platform der tillader flere funktioner, og giver adgang til flere brugere. Det burde ikke være noget problem, at komme igang hvis man ikke før har haft kendskab til det, og som sagt har man nogle spørgsmål er man altid velkommen til henvende sig til support som gerne hjælper.

SHARE
RELATED POSTS
Sådan bliver du bedre til IT
Sådan udnytter seniorer ubegrænset plads i skyen
Lær noget nyt med et Excel kursus