Glade medarbejdere er altid mere produktive og trofaste, og du har derfor al god grund til at investere lidt ekstra i dine ansatte. Informer dine medarbejdere – når medarbejdere ved vigtige ting om virksomheden, vil de ofte i højere grad føle, at de er vigtige for virksomheden.

Frugtordning

Det kan lyde som en lille ting at tilbyde firmafrugt til medarbejderne, men ikke desto mindre er effekten ved dette tiltag god, hvorfor flere og flere virksomheder vælger at servere frisk firmafrugt til deres ansatte. Mange medarbejdere sætter stor pris på firmafrugt, som kan forsøde de små pauser i løbet af en lang arbejdsdag. Samtidig er frugt godt til hjernen og kan kvikke op sidst på dagen, når det begynder at blive svært at bevare koncentrationen. Ved at vælge firmafrugt viser du samtidig dine ansatte, at du går op i deres sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

De små ting

Ofte er det de små ting som tæller, og selvom man umiddelbart ikke tænker at ens medarbejder lægger mærke til det, så gør de! For eksempel kan du købe tandstikker og tandtråd til dine medarbejder eller vitaminer. Det viser at du tænker på deres sundhed og det koster næsten ikke noget

SHARE
RELATED POSTS
5 grunde til at have en smedejernsport
Gør drømmeboligen til virkelighed
Alt hvad du bør vide om andelsboliglå