Der er mange ting, der skal tænkes på, når der skal findes en ny bolig. Udsendelsen ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ rammer lige plet, når de taler om netop beliggenhed. Utroligt mange mennesker går og drømmer om en bolig et af de populære steder, men ikke alle har råd til det, hvis det også skal være top-shinet. TV-udsendelsen har sin berettigelse i og med, at den gang på gang får illustreret, at man ofte må gå på kompromis, når der skal vælges bolig. Spørgsmålet er, hvilket kompromis der er det bedste for de enkelte personer.

En anden udsendelse, der også nailer en pointe er Luksusfælden, der tydeligt viser, at det er de færreste, der både kan blæse og have mel i munden. Kort sagt er det fornuftigt at tænke på, hvad man bruger sine penge på. I det tilfælde, man vil købe et nyt hus, skal man også overveje, hvor mange penge man fremadrettet vil bruge på fornøjelser og transport.

Alt det ved finansvirksomheden Boligkredit. Boligkredit kalder dem selv for det ‘andet bedste lån’. De er nemlig den finansieringsvirksomhed, man kan komme til, når banken siger nej. Boligkredit hjælper med at gennemgå ansøgers økonomi og kigger på, hvad der er realistisk og ikke realistisk med hensyn til boliglån og boligkredit. Dermed bliver et boliglån ikke kun givet eller afslået ud fra en gængs procedure, som i banken, men på et mere realistisk grundlag.

Bag Boligkredit står Henrik, der startede virksomheden efter at have arbejdet som finansdirektør i en bank. Henriks mantra er at spare op, når man har mulighed for det, i stedet for at sætte sig i et konstant højt forbrug. Henrik selv begyndte at spare op i det små allerede som barn. Det gjorde, at da han som 20-årig skulle ud og finde bolig, så kunne han lave en udbetaling selv. Det har givet en fordel på den lange bane. Så rådet er: Op med sparebøssen.

SHARE
RELATED POSTS
Bestil Trappevask i Nordjylland til din virksomhed
Find masser af dejlige gaver på nettet
Find din nye flagstang hos Flagstangsfabrikken