Pullert og bomme er særdeles effektive metoder til at trafiksikre f.eks. parkeringspladser. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på Pullert, er PIT Hegn et godt sted at starte.

Bomme til afspærring og regulering

Bomme anvendes ofte i stedet for en port, hvor fokus er at forhindre indkørsel. I forhold til en port har bommen naturligvis en lav sikkerhed, men er nyttig til hel eller delvis blokering af færdsel. Samtidig er det en billig løsning.

Bomme fås i mange forskellige udgaver og kan vippe op i luften, dreje til siden eller køre sidelæns. Om der skal benyttes en skydebom eller en svingbom, afhænger af placering og behov, og her kan vores medarbejdere hjælpe dig med at finde frem til den mest optimale løsning.

Pullerter med og uden kæde

Til sikring og afskærmning af udendørsarealer kan vi med fordel anvende pullerter med og uden kæde. Vi anvender oftest denne løsning ved autoforhandlere, parkeringspladser men det er også en anvendelig løsning til andre formål. En pullert er en enkelt form for afspærring, som kan leveres både som faste, aftagelige, nedsænkelige og automatiske, som kører ned i jorden.

En standard pullert leveres for faststøbning i en frostfri dybde og med en ubrudt kæde, der ledes gennem alle pullerter for til sidst at blive fæstnet.

PIT Hegn er dit sikre valg

PIT Hegn har en viden og erfaring som sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. De har et af Danmarks største lagre, og derfor kan de levere komplette hegn og materialer både hurtigt og til en god pris.

Kig forbi PIT Hegns hjemmeside og se hvad de kan tilbyde dig. Her kan du se de forskellige typer af bomme, pullert, hegn, og alle de øvrige løsninger de kan tilbyde, og se eksempler på udførte opgaver. Du er altid velkommen til at kontakte PIT Hegn, hvis du har spørgsmål.

SHARE
RELATED POSTS
Oplev kvalitet og præcision med REA automatdrejning
Sko
Fiberbinder – en effektiv måde at forbedre arbejdsmiljøet