Se verden på en ny måde

Nogle biologer og hjerneforskere mener, at kunst og videnskab er det samme. Begge dele er menneskets forsøg på at forstå og beskrive verden omkring os. Subjekterne og metoderne er forskellige, men motivationen og målet er fundamentalt det samme. Både videnskabsfolk og kunstnere stræber efter at se verden på nye måder og kommunikere den vision.

rikkedarling.dk

Gennem historien har mange kunstnere udviklet deres kunstneriske praksis ved at undersøge videnskabelige idéer, og mange videnskabsfolk har benyttet kunst som en metode til at udtrykke skønheden i verden. Michelangelos og Leonardo Da Vincis kunstneriske talenter, blev fx understøttet af deres fascination af den videnskabelige tilgang til den menneskelige krop.

Søger du moderne malerier til salg, så er Rikke Darling et besøg værd. hvad enten du søger efter abstrakte malerier til salg, moderne malerier eller kunstplakater til salg, kan du finde det her.

rikkedarling.dk

Abstrakt kunst

Abstrakt kunst er kendetegnet ved, at det ikke er noget. I den abstrakte kunst kan maleriet godt ligne noget, men det er ikke noget bestemt. Rikke Darlings tilgang til kunsten er en smule anderledes. I hendes abstrakte kunst tager flere af formerne udgangspunkt i noget vi kender fra biologien. En form er dog ikke noget bestemt, men kan altid være flere ting. Således er en knopskydning universel. En knopskydning foregår ved, at der foregår en fordeling. En fordeling, der er livgivende. Således deler vores blodårer sig på samme måde som neuroner. Den samme fordeling ses i floder, der munder ud i mindre floder og fordeler vandet ud på større områder. Samme mønster ses i planter og træers forgrening. Altså er det en gentagende mønster i naturen ? i stort som småt. Hvad vi ser er afgjort af farver og vores fornemmelse af størrelsesforhold.

SHARE
RELATED POSTS
Skønheden og funktionaliteten ved sofaborde
Sæt dig selv i spil
Bliv en ørn til boligindretning her online