En enestående oplevelse

Hvis man kender nogen, som har gået på en efterskole efter folkeskolen, så hører man ofte om, hvor god en oplevelse det har været. Hvis man er til en efterskole, som ligger vægt på frihed, ansvar samt tager udgangspunkt i områdets historie og kultur, så er fle-skole.dk det oplagte valg. Læs om skole her hvis man ønsker mere viden omkring, hvad det indebærer at deltage på et efterskoleophold her på denne skole.

Scenekunst

Der er mange forskellige typer af efterskoler rundt omkring i landet. Det vigtige er, at man finder et sted, som passer til ens ønsker og interesser. Her finder man et sted, som har stor fokus på scenekunst i særklasse. Dette er en af de efterskoler, som gør noget ud af at skabe nogle spændende linjefag, hvor fokus er på teater, dans, musik og meget mere. Hvis man interesserer sig for disse områder, eller man bare gerne vil forsøge sig med disse, så er denne skole et oplagt valg.

Musikalske toner

Der findes også flere musikefterskoler, og Frøslevlejrens Efterskole arbejder også med musik. Her kan man dykke længere ned i sin musikinteresse, eller man kan måske forsøge at bevæge sig ind på dette område. Det fantastiske ved musik er, at det samler folk. Man kan få mange gode timer sammen med sine efterskolevenner, når man dyrker en fælles interesse for musik.

En god forestilling

Når man igennem året har arbejdet med enten teater, film, musik eller lignende, så er det også oplagt, at man får vist, hvad man har lært. Når man får lov til at fremvise det, som man har lært igennem året, så er det også meget specielt. Det er en rigtig god oplevelse, hvor man sammen med sine venner viser sine evner inden for et bestemt område. Der er lagt vægt på kreativiteten her, og der skal være plads til hygge.

SHARE
RELATED POSTS
Køb nye bøger og alle klassikerne på nettet
Skab en bedre lyd med akustikplader
Motorikgynger og svævegynger til inden- og udenfor