I kølvandet på industrialiseringen og teknologien er der kommet mere pres på arbejdspladserne. Tingene er ikke så enkle, som de har været, og der kan være mange processer at holde styr på. Ved at arbejde med time management får man et større overblik og en højere effektivitet. Tag et kig her www.timeplan-software.com/da/ og se, hvordan vagtplanlægning, tidsregistrering og personaleadministration kan gøres nemt og smart. Timeplan har 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder med workforce management.

Timeplan der giver resultater

Ved at investere i Timeplan får man et større overblik og kan derved nemmere fokusere på opgaven lige foran næsen. Det har utallige detailkæder i Danmark indset. Ikke kun i Danmark, endda, men i 25 lande har disse detailkæder implementeret Timeplan. At det er detailkæder, der har stor succes, siger noget om værdien af Timeplan. Detailkæder som Jysk, Netto, Bauhaus, Jem & Fix, Hotellerne Scandic og D’Angleterre og Nordic Choice Hotels samt Legoland. Alle disse virksomheder kører med Timeplan i deres daglige virke. Timeplan software er nemt og forståeligt.

Brug tiden på det vigtigste

Når man har overblik over virksomhedens processer, er det nemt at bruge tiden på det vigtigste. Timeplan har hjemme i Aalborg, men servicerer selvfølgelig hele landet. Timeplan sælges i moduler. Grundmodulet er obligatorisk, og herefter kan man vælge forskellige tillægsmoduler. Af yderligere moduler er der: Vagtplan, tidsregistrering, arbejdsopgaver & funktioner, fraværsstyring, analyser, personaleadministration og kommunikation. Man kan implementere sine overenskomster, arbejde ud fra en given sygefraværsstrategi. Hver enkelt medarbejder blive noteret med vilkår. Det er således muligt at skabe det helt store overblik over sin workforce. Ikke flere støvede arkivskabe.

SHARE
RELATED POSTS
Hvad skal vi lave?
Få din forretning op og køre på nettet
Vil du gerne have bedre præsentationsteknik