Det er klart, at man er nødt til at få snakket med ens Fysioterapi Aalborg, så man kan forklare, hvad der er galt, for selvom vedkommende måske har læst en eventuel henvisning, så er det straks noget andet, når man snakker med klienten, for henvisningen kan være meget overordnet, hvor klienten kan sige, hvad der specifikt er galt.
Det er jo også svært at putte folk ned i en bestemt firkantet kasse med, hvad der er galt, så man bare tager fat i nogle sædvanlige værktøjer ud fra, hvordan man har gjort det sidst.
Det kan være, der skal nok grovere metoder til nogle steder, mens man skal gå mere forsigtigt til værks andre steder – sådan er mennesker så forskellige.
Men derudover er det også rart, at man lige kan snakke med fysioterapeuten, mens man er der, så der ikke bliver pinlig tavshed.
Som regel er sådan en fysioterapeut så professionel og erfaren, at vedkommende godt kan snakke imens, uden der er problemer ved det.
Tit er det jo også nødvendigt, så man kan finde ud af, om man er på vej det rette sted hen med behandlingen eller ej.

Det er vigtigt med god kommunikation med fysioterapeuten

På den måde bliver det også lidt som at være hos frisøren, hvor man lige snakker om, hvordan det går.
Hvis man er en besøgende, der kommer tit til behandling her, så er det jo også meget hyggeligt, at man lige kan samle op på, hvordan det går med hinanden, og hvor man er i livet.
Dette kan også være med til at afklare, hvad der kan være årsagen til, at man har ondt, hvis man ikke lige kan komme på det sådan umiddelbart, men via samtaler kommer man så frem til det.
Dette er også med til at opbygge tillid med den person, som man lægger ens legeme i hænderne på, at man føler, man kender vedkommende godt, så man bedre tør stole på personen.
Det er også en af grundende til, at folk gerne vil benytte sig af den samme fysioterapeut igen og igen.

SHARE
RELATED POSTS
Find din næste levering af catering her
Kunne du tænke dig en lipocontrast fedtfrysning
Køber du dine fødselsdagsgaver på nettet