4D.dk
Leder du efter et kursus, det kan måske være det er et word kursus du leder efter? uanet hvilke kurser du leder efter, er der en fantastisk chance for, at vi kan hjælpe dig. du kan læse meget mere om de forskellige kurser ved at læse med videre i denne artikel hvor du får en masse informationer omkring word og hvad de forskellige kurser indebærer.

Vi er en konsulentvirksomhed, der leverer kompetencer og produktivitet til organisationer, der arbejder med Microsoft teknologi.
4D har i mange år været en ren kursusvirksomhed, der laver træning med høj kvalitet og stort udbytte for vores kunder. Det er vi forsat, men siden 2015 har vi gennemgået en transformation for at tilpasse os og vores services til en digital fremtid med nye muligheder og behov. Vi har eksisteret siden 1991 og er i dag 35 fuldtidsansatte.
Fokus er på brugerne, word kursus hjælper dig gevaldigt

Vi har fokus på brugerne i en ny digital verden, uanset om det er ledelse, IT eller slutbrugere. Der er store forventninger til de enkelte medarbejdere, og vi udvikler løbende nye produkter og services, der på bedste vis, klæder dem på til fremtidens arbejdsplads.

Hos os kan du få IT-træning, der går fra grundlæggende word kursus, Office effektivitet, samarbejde i Office 365, til dyb teknisk viden i fx Azure, SQL Server, Visual Studio herover Business Intelligence og Power BI. Vi kan kombinere en lang række træningsformer fx hands-on, seminarer, webinarer, video, Self-study til den optimale løsning i et givet projekt. Vores priser på kurser er forskellige fra program til program og til tider også fra niveau til niveau.
Priserne opdeles endvidere efter, om det er et åbent kursus eller et virksomhedskursus. Virksomhedskurser kan være hos jer eller hos os, hvilket også giver sig udtryk i prisen.
Vælg kursus fra hjemmesiden og se vores priser for netop dette kursus.

SHARE
RELATED POSTS
Det er vigtigt at sidde ordenligt når man arbejder
Håndtering af sorg
Brug for en god mors dag gave