Drømmer du om at bygge nyt hus og søger du et Professionelt byggefirma, så er Ide-huse firmaet du søger.

Byg et nyt hus i samarbejde med Ide-huse og vær sikker på at få det hus, som du drømmer om. Ide-huse er et byggefirma med stor erfaring inden for alle typer byggeri, og er vilde med at rådgive og bygge huset, præcis efter dine ønsker.

Du kan vælge mellem forskellige hustyper, og kan f.eks. vælge et lækkert typehus, sommerhus eller et individuelt arkitekttegnet hus. Ide-huse sørger for, at dit byggeri bliver lavet til aftalt tid, i høj kvalitet og indenfor dit budget.

Stream Line huse

Er du til de rene og skarpe linjer, og minimal vedligeholdelse, er Stream Line husene lige noget for dig. Det er nemlig huse med stramme og rene linier, med højtsiddende vinduer og smalle terrassedøre fra alle opholdsrum som er med til at give huset et moderne og strømlinet look. Huset har minimal vedligeholdelse, idet der ikke er noget træværk på huset. Husene opføres i gode materialer, og du får mulighed for at tilrette indretningen og medindflydelse på materialevalg.

Arkitekttegnet hus

Er du mere til individuelt design, og har mange ønsker og krav til dit drømmehus, så kan du vælge et arkitekttegnet hus.
Hos Ide-huset er du i trygge hænder, når det kommer til at få tegnet et nyt hus, der lever op til dine ønsker og krav. Firmaet har nemlig stor erfaring inden for husbyggeri, både når det gælder arkitekttegnede typehuse, etagebyggerier, villaer og sommerhuse.

Byggefirma med stor erfaring

Der findes mange byggefirmaer på markedet, og det kan være svært at vælge. Med Ide-huse får du en samarbejdspartner med stor erfaring siden 1975. Ide-huse er med dig hele vejen, fra ide, skitser, planlægning og til udførelse.
Ide-huse er det perfekte byggefirma, til dig der drømmer om at byg nyt hus.

Kig forbi vores hjemmeside og læs mere om nybyggeri og hvordan du får dit drømmehus.

SHARE
RELATED POSTS
Få nyt hegn
Find masser af dejlige gaver på nettet
Tænk over dine rejsevaner