gua sha er en form for sten, som man kan bruge til ansigtmassage. På https://gua-sha.dk/ finder man et udvalg af guasha sten, som man kan købe til sig selv, og lære at bruge på sig selv. Når man går og har en travl hverdag, og altid har noget og se til, kan det ofte også sætte sig i udseendet på en. Om det er rynkerne i panden der kommer hurtigere, eller sækkene under øjnene der bliver tungere, huden der bliver lidt mere uren i det eller andet. Så er det også noget, som vil komme alt andet lige.

Det er noget man kan modarbejde eller helt modvirke, hvis det er man vælger og skrue lidt op for ens skin care. Det er noget som kommer til at kræve tid, men det er også noget som man kommer til at blive super glad for at have gjort. Man kan virkelig se forskel på et ansigt, som er behandlet og som bliver plejet ordentligt, versus et som ikke gør. Man skal ikke ud og skamme folk som ikke gør det, men blot opmuntre dem til at tage lidt hånd om sig selv, bare for ens egen skyld.

Se godt ud og føl dig godt tilpas

Når det kommer til naturlig skønhedspleje, er der mange produkter og vælge imellem, og her på siden finder man nogle som er naturlige og dermed også meget mere attraktive og investere i, frem for at købe noget som er kemisk fremstillet. Det giver jo ikke mening, hvis man gerne vil tilbage til rødderne, og proppe alt mulige fabriksproduceret kemisk materiale i ansigtet. Så hellere få noget, som kommer fra naturen af.

Det kan være man ender op med at køre en rutine, som også kører på i noget tid og så stopper man igen. Der er også mange som har en rutine, som er noget man gør et par gange om ugen, eller måske hver dag. Det er hårdt arbejde og se godt ud, men den følelse som kommer med, er helt sikkert også alt arbejdet værd. Det er mange positive vibrationer man køber ind i.

SHARE
RELATED POSTS
Udstyr til de aller mindste
Køb en lækker M sportsvogn
Få en tid hos en Køreskole når tiden er inde