Det er ikke godt at fråse, men man skal faktisk ikke mange årtier tilbage, førend man snakkede om, at man varmede op for fuglene udenfor, og man havde ikke samme form for isolering, som man havde tidligere.
Det handlede også om, at man havde det vildeste og mest bombastiske elektronik og udstyr derhjemme, og så kom det lidt i anden hånd, om det brugte meget energi eller ej – faktisk måtte det gerne bruge en del, så man kunne vise, man havde punget ud efter noget, som der virkelig havde noget gods i sig.
Faktisk blev man set på som lidt fesen, hvis man havde det, som der ikke brugte meget energi, for der var prestige i den slags, og ellers lignede det, at man var en fattigrøv.
Det er helt vendt rundt nu om dage, hvor det viser noget om ens gode velvilje, at man vælger det, som der er mest skånsomt for naturen, så man ikke bruger mere end det, som man har behov for.
Hvis man virkelig kan finde ud af at bruge endnu mindre, så er man en sand rollemodel. Det kan man lære at gøre (bedre) via seluxit

Indfør flere energibesparelser i dine bygninger

Så man kan føle sig nok så god ved at have lavet en masse besparelser derhjemme, men det kan altid blive bedre.
Vi siger ikke, at man skal til at leve helt uden strøm eller lignende, men der er altid mulighed for at spare lidt mere, hvis man bare tænker sig om.
Det er noget med at slukke for strømmen, når man forlader et værelser, man slukker for al unødig standbystrøm, når man ikke bruger et remedier, og så lader man ikke vandet fosse, mens man er ved at børste tænder.
Alle disse råd er nok nogle, som du har hørt fra, men de er værd at gentage, og så kan du altid se nærmere på, om der er mere, som du kan gøre konkret derhjemme, der passer til den måde, som I lever på, for det skal også være til at kunne udføre, hvilket kan variere fra sted til sted.

SHARE
RELATED POSTS
Kom ud i det fri
Genbrug er en nødvendighed
Gårdene er stadig vigtige