Uanset om man har været på sit job gennem en årrække og derfor også kender sine kollegaer godt, eller om man er i et helt nystartet team, eller selv er nystartet, så er teambuilding en alletiders måde, hvorpå man kan lære sine kollegaer og ikke mindst sig selv endnu bedre at kende. Når det kommer til teambuilding aktiviteter og teambuilding øvelser findes der et hav af forskellige slags. Der findes de mere statiske, hvor man eksempelvis kan sidde sammen i et mødelokale og løse forskellige opgaver med varieret sværhedsgrader, og så findes der de mere fysisk udfordrende, som eksempelvis er at kravle i træer, rapelle ned fra en silo eller andet spændende, som for de fleste kræver en overvindelse af ens frygt.

Severin Kursuscenter er et af de steder i Danmark, som tilbyder teambuilding. Teambuildingkurserne på Severin Kursuscenter kan nemt og bekvemt kombineres med kursus- eller mødedage, hvor man alligevel er samlet med sine kollegaer og teambuildingøvelserne kan derved fungerer som en alternativ pause mellem det fastlagte uddannelses- og/eller mødeprogram.

En af de teambuildingøvelser som findes på Kursuscenter Severin er en øvelse, som hedder ‘Jagten på de grønne severinere’ Jagten på de grønne severinere stammer fra Sverins historie, og de grønne severinere er såledessmå hjælpere som i dagligdagen fungerer som en forlænget arm for alle de ansatte på Severin Kursuscenter. Selve øvelsen går ud på, at man som deltager skal ud og finde de 22 grønne stentøjsfigurere, som alle er gemt rundt omkring på Severin Kursuscenter. Hver stentøjsfigur har et personligt navn, og de symboliserer de mennesker, som har haft en vigtig tilknytning til stedet. I forlængelse af skattejagten skal deltagerne også besvare nogle spørgsmål, og denne øvelse er således en ganske ‘ufarlig’ øvelse, hvor alle kan være med.

SHARE
RELATED POSTS
Bliv en værdifuld bestyrelsesmedlem med Startup Bestyrelse Bootcampen
Tag på højskoleophold og få minder for livet
Få mere ud af din tid med Timeplan