Brug for kompetent og professionel optiker i lyngby? Er det nu, at synet skal tjekkes, for at se om det er blevet tid til at opdatere synet med smarte glas og nye briller? Hos Cornelius K har man et fantastisk udvalg af briller i Lyngby, som betyder, at kunder fra hele København besøger forretningen. Det er fuldt forståeligt. Personalet besidder en fremragende kombination af faglig kompetence og mangeårig erfaring, og det giver sammen med en høj grad af service et professionelt og behageligt miljø, som tiltaler de fleste. Straks man træder ind ad døren, mærker man en positiv stemning.

Som oftest bliver man modtaget af optikerværtinde Tina Bech. Hun har arbejdet mange år på området, og er faglig velfunderet, kreativ og med stor flair for at yde en professionel og vedkommende rådgivning. Herudover består personalet af optiker Annette Thue Holmstrøm og optometrist Daniel Back Walin, som i dag ejer butikken sammen. Det betyder dog ikke, at Cornelius K er en relativ ny forretning med briller i Lyngby – faktisk langtfra. Den blev nemlig etableret tilbage i 1952 og har haft samme adresse siden da. Det har mange kunder gennem årene nydt godt af og gør det stadigt. Man er særdeles opmærksom på at yde den absolut bedst mulige service. Så er det sådan set ligegyldigt, i hvilket øjemed man som kunde besøger butikken. Det kan der selvfølgelig være flere gode grunde til.

Måske synes man, at garderoben skal udvides med et par nye brillestel. Så er man bestemt kommet til rette sted. I butikken bestræber man sig altid på at have et opdateret og bredt udvalg af flotte brillestel fra både førende designere og brands, men også ultra lækre brillestel fra fx mindre franske brillemagere. Måske skal man have en synsprøve og nye briller i Lyngby? Eller måske er man interesseret i kontaktlinser? Hos Cornelius K klarer man det hele.

SHARE
RELATED POSTS
Se de mange smarte reklameartikler her
Find den rette Terapi til dig selv her
Ny elcykel til Danmarks bedste pris?