Kom i dit livs form – derhjemme!

Aldrig før har fitness bølgen gået så højt som den gør nu. Der findes efterhånden så mange forskellige former for fitness at der er noget for enhver smag. Dette betyder også at der er noget for dig, der endnu ikke er blevet revet med af bølgen. Der kan være flere grunde til at du endnu ikke er kommet igang med det der fitness noget, og en de hyppigste grunde blandt folk der ikke kommer til fitness, eller som gerne ville komme mere er, at der enten er forlangt til et center eller også har de ikke lige det fitness udstyr man gerne vil bruge. Men den undskyldning holder ikke længere. For hos https://jyskfitness.dk/38-fitness kan du købe fitness udstyr, som du kan bruge der hjemme.

Cardio Fitness

Cardio fitness er for dig der gerne vil have en god kondition og gerne vil se slank og sund ud. De fitness maskiner du skal bruge for at træne cardio fitness derhjemme kunne være et løbebånd, der giver dig muligheden for lange løbeture uden at skulle ud i dårligt vejr. Et alternativ kunne være romaskinen. Den er utrolig effektiv, fordi man får hele kroppen igang, både arme, ben og ryg.

Styrke Fitness

Styrke træning er for dig der gerne vil se stor og stærk ud. Du skal have fat i noget lidt andet fitness udstyr end den der gerne vil cardio fitness. De primære fitness redskaber for dig er vægte. Det kan både være håndvægte eller kettlebells. Alternativt kan du også anskaffe dig styrketræningsmasknier, som har øvelser til specifikke muskelgrupper.

CrossFit

CrossFit er for alvor blevet populært de senere år. Et medlemsskab et den lokale crossfit boks kan være ganske dyrt. Men faktisk kan du sagtens dyrke crossfit derhjemme. CrossFit er en blanding af cardio og styrketræning. Det er fordi der gerne vil have en god kondition, se sund og stærk ud, uden at det bliver så meget som ved styrke træning. Det primære fitness udstyr for dig er faktisk lidt af det hele. Romaskine, vægtstang med skiver, kettlebells, du kan bruge det hele.

SHARE
RELATED POSTS
Find en god webshop løsning her
Få fede sko i et lækkert design
Fyrværkeri til alle formål