Alternativ behandling er en betegnelse, som rummer en mængde nye såvel som ældre behandlingsformer, der alle afviger fra den gængse behandling og medicinering. Flere behandlingsformer finder sammenhængen mellem den fysiske smerte og selve psyken, men alle har hver deres metode og form til at behandle en fysisk smerte såvel som en psykisk ubalance. I stedet for den konventionelle behandling hos lægen på sygehuset søger man andre metoder og håber på et bedre resultat.


Hos den alternative behandler Torben Simonsen i Jylland møder man forskellige former for alternativ behandling, da han ønsker at hjælpe med den metode, som er bedst egnet til netop den enkelte patient. Efter hans overbevisning skal man ikke lægge ansvaret fra sig og give skæbnen skylden for ens dårligdom. Tværtimod skal man skride til handling og selv gøre, hvad man kan for at få det bedre. Ved at tage kontakt til den alternative behandler har man allerede taget første skridt på vejen. Det handler om at finde den metode og den behandler, som kan hjælpe en videre i helingsprocessen.

Hvad enten det er fysisk smerte, som man blot har lært at leve med, eller det er ens tanker, som overtager styringen og leder på vildspor, har Torben Simonsen forskellige behandlingsformer og teknikker. Smerter i kroppen kan afhjælpes med Kranio-sakral terapi, akupressur eller healing. For at hjælpe psyken i balance bruges teknikker fra Hypno-terapi/NLP og hypnose. Desuden er samtaleterapi og coaching en del af de anvendte teknikker.

Den alternative behandling gælder ikke udelukkende for mennesker, men også dyr kan helbredes. Særligt akupressur og healing er egnede i forhold til dyrenes helbred, hvor ved eventuelle blokeringer bliver løst op. Det bliver synligt, hvilke udfordringer dyret står overfor og, hvordan det skal komme videre

SHARE
RELATED POSTS
Danmark
Smykker som du kan holde på i lang tid
Forstå dit kokainmisbrug lidt nemmere her