Hvem siger, at det skal være svært og fyldt med stress at diske op med skøn mad til sine gæster? Tænker man på at invitere familie og/eller venner til en dejlig julefrokost eller nytårsmenu, men tøver lidt, fordi man er i tvivl om, hvorvidt man kan nå det hele? Så bare sæt frimærkerne på konvolutterne og kom afsted til postkassen. Glem alt om bekymringer og stress, og lad Frimanns Gourmet stå for maden. Er virksomheden i fuld gang med at planlægge årets julefrokost for medarbejderne, og vil man gerne hygge sig med lækker mad udefra?

Hvis man bestiller julefrokost ud af huset hos Frimanns Gourmet, er man sikker på velsmagende mad, der nok skal vække glæde. Hvem er Frimanns Gourmet så? Det er en moderne catering virksomhed, hvor man aldrig går forgæves, hvis man er til veltilberedt mad, fremstillet fra bunden og af gode råvarer. Maden smager kun så godt som kvaliteten af de varer, man bruger. Hos Frimanns Gourmet smager maden fremragende, og man anvender de bedste råvarer til alle retter og menuer. Kan det blive mere overbevisende? Næppe. Det er helt sikkert også den vigtigste grund til, at så mange vælger at lade virksomheden stå for både nytårsmenu og julefrokost ud af huset til fx festen derhjemme og på arbejdspladsen. Hvad enten det er til hverdag på jobbet eller til festlige anledninger i mere privat regi, så står Frimanns Gourmet gerne for maden.

Menukortet er omfangsrigt, og det er derfor nemt at sammensætte en menu, som nok skal vække begejstring. Har man selv nogle idéer og forslag til, hvad man kunne tænke sig, er virksomheden helt bestemt også meget lydhør og åben over for det. På virksomhedens hjemmeside kan man se hele menuen og på den måde få en god fornemmelse af, hvad Frimanns Gourmet står for. Hvad enten det er en nytårsmenu eller julefrokost ud af huset, man har brug for, finder man den sikkert hos virksomheden i Næstved. Der leveres til hele Sjælland, Lolland og Falster. Se mere på Frimannsgourmet.dk.

SHARE
RELATED POSTS
Erhvervsrengøring
Nyd aftenen med en flaske nebbiolo
En lækker saunaoplevelse