Når man selv er barn, så tænker man ikke over, hvor stort et ansvar, det er at være forældre. Man kan tværtimod være lidt utålmodig overfor forældrene, fordi der er meget, som de ikke forstår. Det er lige til den dag, man selv skal være forælder. Så kommer alle bekymringerne og anstrengelserne for at gøre det så godt som overhovedet muligt. Man kan have alle mulige forestillinger om, at ens børn skal have en barndom, der matcher ens egen barndom, eller en barndom, der er så modsat ens egen som muligt. Under alle omstændigheder finder de fleste forældre et vist fodfæste, så snart de holder baby i deres arme.

Et af de bedre steder at handle interiør ind til baby, det er hos Manostiles. Manostil er et danish design, der skaber design til hjemmet og baby. Det er lækkert at se på, praktisk, og så er der tænkt på miljøet. Manostiles babyprodukter indeholder lækre ting til den nybagte mor og baby. F.eks. finder man babyhåndklæder, babynests, suttesnor og pusletasker. Designet er enkelt og lækkert at kigge på. For Manostiles er det vigtigt, at man kan bruge tingene i lang tide og dermed passe på miljøet. Derfor er der, så vidt det er muligt, tænkt flere muligheder ind i de enkelte produkter. Produkterne er danske og designet er lækkert nordisk. Der er tænkt over kvaliteten, og derfor er alle materialerne af kvalitet og økologisk bomuld.

Udover at hjælpe mor og baby med nogle skønne stunder, så designer Manostiles også designs til hjemmet. Mette Lindeberg, der står bag Manostiles, lader sig inspirere af naturen. Hun lader sig inspirere af de naturlige elementer og trækker så vidt muligt disse med ind i sine designs. Dette kan man genkende på farver og prints. Der er ingen skrappe farver, der kan irriterer øjet. Kun naturlighed, der virker beroligende på både mor og baby.

SHARE
RELATED POSTS
Derfor skal du have et armbåndsur
Ny elcykel til Danmarks bedste pris?
Smarte kabiner hos Wellmore A/S