Leder du efter nye ting til at pynte i hjemmet?

Er du på udkik efter ny brugskunst du kan sætte ind i dit hjem? Så er der her et sted hvor du helt sikkert kan finde noget der passer ind i din stil i forhold til brugskunst i hjemmet, følg linket her for at finde vejen til nyt og lækkert brugskunst.

Til Stuen

Er det i stuen du står og mangler noget så er der flere forskellige muligheder. Du har sikkert også selv en holdning til hvordan tingene gerne skal stå og hvordan de skal se ud, men her kommer der alligevel lige nogle bud på hvordan du kan finde noget moderne online brugskunst.

Det kan være noget mere overskueligt at kikke efter brugskunst online på nettet. Når der skal findes ting til stuen kan det både være i stort og i småt. Men noget af det der er moderne for tiden er vaser og skåle i stil med den på det ovenstående billede. Den er lavet på en måde der får den til at fremstå meget unik, men forventer at man vil finde en skål megen til den andre steder. Det er netop der er meget moderne for tiden. At lave kunst ud af genbrugsting, og yderligere lave ting der er helt unikke, så ikke to ting ser helt ens ud, på den måde har hver genstand en lille smule historie og en lille smule sjæl med sig.

Til boligindretning

Hvis ikke du er den helt store haj til det med boligindretning, men du synes alligevel det er et spændende område, så er det værd at kikke forbi hjemmesiden crocca.dk, her kan du finde meget inspiration til hvordan man indrette sin bolig med forskellige former for brugskunst. Samtidig er deres udvalg også ganske stort og godt, og til priser der er noget mere overkommerlige end de nyeste designer ting from Tom Dixon eller Hay. At priser er noget lavere giver også den frihed at man ikke er lige så bange for at skifte ud i tingene.

SHARE
RELATED POSTS
Sunde vaner
Nu er efteråret kommet, og sommeren er forbi
Den rigtige højseng til børnene