Jeg tror ikke jeg har fået så meget mad, der var købt som mad ud af huset her i sommers – jeg orkede simpelthen ikke at lave mad til hele familien i denne varme, og det er der sikkert også mange andre der har, med mindre de har spist koldskål, for at blive kølet ned. Nu bor vi i København, så vi søgte efter “mad ud af huset København” for at se hvad der var af gode steder med gourmet mad. Vi kunne selvfølgelig også bare have søgt på gourmet mad ud af huset københavn så havde der nok ikke været så mange at vælge imellem, men vi fandt et rigtig godt sted, med dejlig Gourmet mad som man kunne hente og spise hjemme – frem for at sidde indenfor i en varm restaurant – så det var en rigtig god ide med Gourmet mad ud af huset.

Tiden har også været til at vi fik grillet en del, og så er det jo dejligt at man også kan få nogle lækkert kvalitets kød, som man kan kaste på grillen – og der er forskel på det kød man køber i supermarkederne og så dem man køber ved en god slagter. De gange vi fik kød til grillen, var der også meget af det, så vi havde både til natmaden og til frokosten dagen efter, så der var rigeligt.
Næste gang vi ikke gider at lave maden, eller skal holde en super fed fest med lækkert mad, så er jeg den første til at søge efter gourmet mad ud af huset København, for så er vores favorit sted, nemlig ikke så svær at finde igen.
Jeg tænker også at Gourmet mad er blevet meget mere in, end det har været tidligere, og noget af årsagen finder vi nok i, at Gourmet mad ikke falder lige så tungt i maven som almindelig dansk mad – og her i sommervarmen er vi i hvert fald ikke så forfærdeligt meget sultne, så vi kan sagtens klare os med lidt og godt og så kunne bevæge os bagefter.
I år tænker jeg da også at jeg vælger en god menu til Nytårsaften, så jeg ikke selv skal stå og kokkerere men kan nyde aftenen.

SHARE
RELATED POSTS
Skal tænderne have et grundigt eftersyn
Dyrk de nære glæder
Brug for hjælp og fertilitetsklinik