Når jeg har været på ferie, så tager jeg altid masser af billeder. Men det resulterer også i, at når jeg så kommer hjem. Så har jeg virkelig mange billeder af det samme. Det vil sige, at jeg skal i gang med at sortere de forskelllige billeder, jeg har taget. Jeg er selvfølgelig kun interesseret i at have de bedste af slagsen. Men nogen gange kan det også være svært at vælge, hvad det lige er for et billede, det er.

Skæve billeder og sjove portrætter

Nogen gange kan jeg også godt lide at tage billeder af skæve ting, eller sjove portrætter. Det som man måske ikke lige umiddelbart betragter som det rigtige billede. Eller i hvert fald kan godt ende med at komme hjem med billeder af en masse forskellige ting, som andre slet ikke har ænset. Jeg tager selvfølgelig også billeder af de gængse seværdigheder. Men lige så meget billeder af alt mulighed andet, jeg møder.

SHARE
RELATED POSTS
Plastik fantastik
Design efterskole
Arranger en firmajulefrokost som intet mangler