Har man ikke hørt om en Gamer efterskole, er det også fordi det er meget nyt. På www.fle-skole.dk kan man læse meget mere om konceptet. I bund og grund er det en skole, hvor man udvikler og lærer de unge i at spille computerspil på et professionelt niveau. I de moderne tider er det lidt andre interesser som trækker i de unge, kontra den generation før dem. Så der er alt andet lige også nogle andre muligheder i dag, end der var dengang.

På en Esport efterskole lærer man at takle de stressede situationer, det store pres, du lærer at blive bedre, få nye kammerater og udvikle dit niveau samt personlighed. Sammenholdet er det samme, og det er bare nogle andre ting man fokuserer på fremfor sportefterskoler eller lignende. Det er noget som har vækket interesse i den unge generation, da det også er noget som fylder meget i deres liv i dag.

Professionel gaming som en livsstil

Det ville uden tvivl komme helt bag på nogle, hvis man hørte at det også kan blive til en livsstil. En af de computerspil som mange ønsker at blive bedre til er Counter-strike. Det er en af de spil som har været på markedet i længst tid, når det kommer til konkurrencepræget gaming. Så har man ikke overvejet den vej som en levevej, kunne det også være at man skulle prøve kræfter med det. Man kan prøve noget andet, hvis det viser sig ikke at være noget for dig.

Det kræver meget hårdt arbejde, og det handler jo også om ens færdigheder personligt. Så hvis det ikke er i en, så er det nok ikke gamer man skal blive. Du kan også vælge at streame derhjemme, hvis det er du ønsker at prøve det. Her sidder man også et sted, ofte derhjemme, og streamer at man spiller computerspil. Så kan folk komme og chatte med en, og donere penge til dig. De traditionelle jobs er ikke de eneste tilgængelig på markedet mere.

SHARE
RELATED POSTS
En rigtig naturoplevelse der kommer helt tæt på
At finde rigtige ansatte til sin virksomhed kan være besværgeligt
Design efterskole