Motorikgynge eller sansegynge
læs mere her om de har gode erfaringer med babygynger
Motorikgynge eller sansegynge, eller sågar svævegynge ? Er der en forskel? Og kan man bruge den rund gynge som indendørs gynge?
Læs mere om den rund gynge og indendørs gynge i denne artikel og bliv inspireret til hvordan din rund gynge kan prydre dit hjem.

Som du nok allerede har erfaret, så har Sansegyngen også en række andre navne herunder motirikkgynge svævegynge, fugleredegynge og motorikgynge. Disse forskellige navne kan naturligvis få dig til at tro, at der er en reel forskel mellem gyngerne, men i bund og grund er der tale om den samme gynge.
Derfor bliver den kaldt for motorikgyngen eller Sansegyngen
Det er ikke helt uden grund, at ?den runde gynge? bliver betegnet som en motorikgynge. Navnet kommer af, at barnets motorik bliver forbedret ganske markant ved at opholde sig på den bevægende gynge.
Gyngen er ophængt i et punkt og kan derved både snurre rundt og gynge frem og tilbage og til siden. Og det er lige præcis det, der styrker motorikevnen ganske markant.

Der findes både motorikgynger til indendørs og udendørs brug
Hvis du gerne vil hjælpe dit barn med at udvikle en god motorik, så anbefales det i den grad at købe en Sansegynge/motorikgynge. Når du køber en eller flere motorikgynger, så skal du overveje om du vil bruge den indenfor eller udenfor.

Der findes en masse spændende tilbehør til motorikgyngen, der kan gøre legen oplevelsen meget sjovere. Du kan bl.a. købe et telt du kan hænge udover gyngen, hvilket er til stor morskab for dit barn.
Derudover kan du også gøre gyngen ekstra komfortabel med en stor og rund pude. Disse puder fås i forskellige farver.
Gå på opdagelse i vores webshop og find den originale motorikgynge af Erik Hougaard

Hvis du godt kunne tænke dig en motorikgynge med dertilhørende tilbehør, så er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores webshop. Vi har et væld af spændende produkter, der alle er lavet med henblik på at hjælpe dit barn til en skøn barndom.

SHARE
RELATED POSTS
Bekæmp oliespild med flydespærring
Se de mange sjove kostumer her
Mangler du steder at holde dine konferencer