Jeg har altid hadet at støvsuge med en almindelig støvsuger – ledningen der altid var for kort, støvsugerposen der lugtede når man startede støvsugeren. Det er nu forbi, for da vi byggede vores nye hus, forlangte jeg af min mand at han fik installeret en centralstøvsuger i det nye hus. Det fortæller selvfølgelig også hvem der har bukserne på hjemme hos om, for han gjorde som jeg forlangte. Det var jo også nemt at installere en centralstøvsuger når huset var under opførelse – jeg måtte dog selv finde ud af hvad der skulle til og hvor jeg kunne købe en ordentlig centralstøvsuger henne, da min mand havde rigeligt med alle de andre håndværkere og byggematerialer at gøre. Så jeg gik i gang med at undersøge markedet.

Centralstøvsugere – Jubii

Jeg søgte på nettet efter Centralstøvsuger og kom ind på hjemmesiden stov.dk, som havde det hele man skulle bruge til en centralstøvsuger, og også reservedele om det skulle blive nødvendigt. Jeg var ikke helt så klog som jeg troede, for jeg måtte da lige kontakte stov.dk for at høre hvad de ville anbefale i et hus som vores. Jeg fik en super god og faglig snak med en dygtig medarbejder, som forklarede mig det hele ned i de mindste detaljer, så jeg ikke var i tvivl om hvad det var jeg skulle købe. Jeg var glad for den hjælp og rådgivning jeg fik. Min centralstøvsuger blev installeret i vores hus, og jeg nyder hver dag, jeg skal støvsuge, da det er blevet meget nemmere.

SHARE
RELATED POSTS
Plakater til babyværelset – Gør din baby glad med farverige og sjove designs