Står man som virksomhedsejer og overvejer, om det mon ikke er på tide at få opdateret sin rengøringsplanlægning, kunne det være, at man skulle vende blikket mod en løsning fra Lomwas.com. Her kan man få et professionelt planlægningsprogram, der er udviklet til rengøringsbranchen – og vel at mærke af personer, der selv har haft egen rengøringsvirksomhed og derfor nøjagtigt ved, hvad aktører inden for området har brug for.

Det var faktisk manden bag LOMWAS, Knud Erik Petersen, der tilbage i 2002 påbegyndte udviklingen af programmet. På det tidspunkt havde han sit eget rengøringsselskab og syntes, at han manglede et professionelt redskab til blandt andet den operative drift. Det kunne han ikke finde på det daværende marked, og resultatet blev, at han selv måtte i gang med at udvikle et program, der gjorde professionel rengøringsplanlægning nem, sikker og ikke mindst fleksibel. Siden dengang er programmet blevet videreudviklet, og er i dag en fremragende løsning til både nystartede, små og store virksomheder og koncerner.

I forbindelse med opstart af rengøringsfirma er det et program, som kan gøre administrationen nem og enkel fra dag ét. Det skyldes flere ting. For det første er der tale om et komplet operativt drifts- og ledelsessystem, der har alle de funktioner, som man som rengøringsvirksomhed måtte have brug for i forhold til at gøre administrationen toptunet. Når man vælger LOMWAS, får man en modulopbygget løsning, der sammensættes, så den dækker de specifikke behov, som den enkelte kunde måtte have. Det betyder, at man uanset sin virksomheds størrelse, antal ansatte, etc får præcis den løsning, som sikrer, at driften bliver enkel, overskuelig, sikker, effektiv og profitabel. For det andet sikrer modulopbygningen, at programmet løbende kan ændres, opdateres og udvides, så det altid matcher de aktuelle behov, ønsker og krav, som man efterspørger. Klik ind på LOMWAS’ hjemmeside, og læs meget mere om de mange muligheder.

SHARE
RELATED POSTS
Er du iværksætter, så se med her
Et fremragende år på en efterskole
Kontaktlinser roskilde