Marokko er et nordafrikansk land, der ligger kun få kilometer fra Europa. Landet har et varieret landskab med Sahara-ørkenen i syd og Atlasbjergene i øst. På trods af sin nærhed til Europa har Marokko en meget anderledes kultur og skikke. Rejsende til Marokko kan forvente at finde venlige lokale indbyggere, lækker mad og fantastisk arkitektur.

Et af de mest populære steder at besøge i Marokko er hovedstaden Rabat. Byen har et meget europæisk præg med store boulevarder og smuk arkitektur. Udayas Kasbah blev bygget i det 13. århundrede af Almohad-kalif Yaqub al-Mansur og byder på en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. For rejsende, der er på udkig efter lidt shoppingterapi, byder Rabat også på mange charmerende markeder, hvor der sælges lokale produkter som tæpper og smykker.

Ud over byerne og byerne er Marokko hjemsted for en række utrolige naturattraktioner. En af disse er Ait Benhaddou, som ligger i det sydlige Marokko nær Ouarzazate. Når du planlægger en rejse til Marokko, skal du sørge for at give dig god tid til at udforske alt det, som dette fascinerende land har at byde på.

SHARE
RELATED POSTS
Brug effektive influenter i din markedsføring
Hvordan kaffevogne kan gøre dit arrangement uforglemmeligt
En tur kan lede en langt væk