Sådan kan du klæde dine ansatte bedre på til IT

IT fylder i dag rigtig meget af den arbejdstid der bliver brugt rundt omkring på arbejdspladserne, og i fremtiden vil denne tid ikke blive mindre, tværtimod. Men mange af dem der er på arbejdsmarkedet lige nu er ikke vokset op med computere og IT, og finder det derfor ikke lige så ligetil som den generation der kommer efter dem. Men som det er med alt, så kan det sagtens læres. Der findes nogle grundlæggende programmer der er meget nyttige at have kendskab til, det er programmer som Microsoft Word, Excel og Powerpoint eller Adobe’s photoshop kurser og InDesign.

Kender man disse programmer godt, så kan man kommer meget langt med sin IT færdigheder, men det er langt fra alle der kender dem. Derfor kunne en mulighed for mange virksomheder være at afholder Excel kursus, Word kurser eller Photoshop kurser.

Det får du ud af et kursus

Lige nu kan det være du sidder og tænker det ville være spild af tid at sende folk på kursus eller selv tage på kursus, fordi du føler du kender Word og Excel meget godt, og Photoshop kommer du da aldrig til at bruge? Men faktisk er der rigtig mange som godt kunne have gavn af et kursus i disse programmer, for der er sikkert mange funktioner der kan gøre brugen endnu lettere og mere effektiv.

Hos 4D konsulenterne – 4D.dk har man specialiseret sig at lave kurser i forskellig software. Det er blandt andet her man kan finde Excel kursus, Word kurser og Photoshop kurser. Deres kurser afholdes i alle niveauer, så det vil sige at selvom du tænker at du er rigtig god til det der med Photoshop, så kan et Photoshop kurser være med til at bygge ovenpå det du allerede ved, fordi konsulenterne og instruktør teamsne er så dygtige til programmerne at de kan lære videre til selv øvede brugere. Det samme gælder for Excel kursus, at selvom man kender programmet rimelig godt, så gemmer det på mange muligheder som man ikke lige finder af sig selv, men har brug for at lære af nogle andre.

SHARE
RELATED POSTS
Lær noget nyt med et Excel kursus
SEO (Søgemaskineoptimering) virker stadig, bare du vælger de rigtige
Invester i PTC software for en nemmere produktion