Så blev jeg afvist af banken da jeg ville låne penge til forbedringer i mit hus – surt show, tænkte jeg, og jeg blev ærlig talt rigtig vred på mit penge institut. Jeg vidste faktisk ikke hvordan jeg så kunne få råd til at lave de forbedringer jeg ville i mit hus, og gik og beklagede min nød mange steder. En af mine kollegaer fortalte mig at man da sagtens kunne låne penge, selvom ens bank havde sagt nej, og så lyste min lidt grå hverdag op igen. Jeg blev selvfølgelig mega nysgerrig på hvordan jeg kunne det. Han fortalte at jeg kunne gå ind på Simpelkredit.dk og læse om mine muligheder, og hvis det var noget der tiltalte mig, kunne jeg ganske frit og kvit lave en gratis og uforpligtende låneansøgning.

Pantebrevslaan fra Simpelkredit.dk

Jeg kunne selvfølgelig ikke huske hvad det hed da jeg kom hjem, så jeg tastede bare lån pantebrev og så kom Simpelkredit.dk frem – og så kunne jeg huske navnet. Det var som min kollega havde fortalt mig, en mega god side at få oplysninger om hvad et pantebrevslån var – og da jeg havde gennemlæst det hele, og vidste at min kollega havde sagt god for dem, så lavede jeg da den der uforpligtende låneansøgning – jeg fik mit lån til mine forbedringer til huset, for jeg havde både friværdi i mit hus og en god og sund økonomi efter min egen mening. Så selvom man får et nej, skal man ikke lade sig slå ud af det.

SHARE
RELATED POSTS
5 Fordele ved at Leje et Depotrum
Midlertidigt modulbyggeri til kontorvogne
Hvorfor vælge catering?