Er man til lækkert interiør og stilrent design, så bør man ikke snyde sig selv for at klikke sig ind på Trend & Livings hjemmeside. Her finder man et stort og varieret udvalg af nordisk design, vinglas, træfigurer, lysestager, ting til børneværelset samt meget meget mere.

Der er ingen tvivl om, at dansk design er populært, både i den store vide verden såvel som herhjemme, og er man en af dem, som elsker de nordiske stilarter og det danske design, ja så skal man bestemt ikke undlade at kigge nærmere på det flotte udvalg hos Trend & Living. Her finder man eksemepelvis den velkendte abe fra Kay Bojesen, Hans Bølling ælling, den stilrene Raw drikkedunk fra Aida, som blandt andet er kendt fra chri chri magasinet.

Det er dog ikke kun de voksne, som man finder til til hos Trend & Living. Hos Trend & Living er der nemlig en hel katgori for børnene, som kaldes ‘børnehjørnet’, og her finder man alt lige fra dåbsgaver, æsker til det første hår og den første tand, børneservice og bordflag bare for at nævne nogle af alle de ting, der er i sortimentet.

Endeligt er der også en hel kategori med dejlige smykker til ham og hende, så det burde altså være muligt at finde den helt rigtige gave, uanset om det er til en man holder af, eller om det er en selv, man synes, skal forkæles.

Trend & Living er som bekendt en hel webshop, der bugner af lækre ting til boligen. Hvor mange webshops har en nedre grænse for, hvad man skal købe for, inden fragten er gratis, er det lige modsat hos Trend & Living. Uanset beløb man køber for, er der altid gratis levering. Derudover er leveringstiden max 2-3 dage, så man behøver heller ikke at gå og vente alt for længe på at modtage den eller de dejlige varer, man nu engang har købt.

Som kunde har man 14 dages fortrydelsesret, så hvis man gerne vil returnerer det, man har købt, skal det blot gøres indenfor 14 dage.

SHARE
RELATED POSTS
Alt, du behøver at vide om plantekasser og højbede
Det hjælper at spare op
Sådan skal du gøde dine blomster