Leasing er mere populært end nogensinde før og det er der mange gode grunde til. Med privatleasing undgår du at betale den fulde afgiftsvurdering.

Privatleasing

Med privatleasing får du en luksusbil helt uden at skulle døje med de forpligtelser og omkostninger, der er forbundet med at være bilejer.

Der ligger mange overvejelser bag anskaffelsen af ny bil. Skal den være ny eller brugt? Skal du lease eller købe? Hvor længe ønsker du at beholde den? Og hvad med gensalgsværdien og risikoen for afgiftsomlæggelser?

Med privatleasing får du andre muligheder end ellers, du kan måske få en bil lidt ud over det sædvanlige, og med leasing kan du langt bedre forudsige dit kørselsbehov og planlægge at udskifte bilen med 2 til 3 års mellemrum. Har du disse ønsker, er privatleasing af brugtvognsbiler det rigtige valg for dig. Du slipper for alle bekymringerne ved at være bilejer, får mere bil for pengene ? og til en lavere månedlig ydelse.

Registreringsafgift på biler

Når man importere en bil fra udlandet og bilen skal have nummerplade på, skal der ske en værdifastsættelse af køretøjer. Afgiftsvurdering af bil bliver i princippet beregnet på samme måde som ved fabriksnye biler. Køretøjets værdi bliver ændret ud fra afgiftsværdien, fradrag, tillæg for udstyr mm. sammenlignet med et fabriksny køretøj. Afgiftsvurdering bliver fastsat ud fra handelsprisen i Danmark.

Bilafgift ved leasing

Når man vil lease en bil undgår man at skulle betale de fulde bilafgifter. Du afskriver kun bilen ekskl. bilafgift.
Det bliver også billigere at lease en bil jo ældre den er.

Som kompensation for den ikke fuldt betalte bilafgift, tillægges der et rentetillæg til staten. Det bliver beregnet ud fra rest afgifter på biler.

Kig forbi danskmotorfinans.dk og hør nærmere om afgiftsvurdering.

SHARE
RELATED POSTS
Find nye spændende oplevelser til hele familien
Skal du have den flotteste messestand
Fantastiske feriedage ved Vesterhavet