Hvis du har overvejet at benytte en form for flexleasing i stedet for at købe en bil. Så kunne det være, at du skulle læs mere om splitleasing her. Her kan du nemlig få en grundig introduktion til, hvad splitleasing er fremfor flexleasing. Og hvad fordelene og ulemperne er ved de forskellige løsninger. Det handler jo om at finde den løsning, som vil passe bedst til det behov, som man selv har.

Sådan får du selv syn for sagen

Det kan godt være, at man ligesom så mange andre, spørger sig selv hvad er flexleasing. Det er absolut ikke noget, man skal være flov over. For hvis man ikke tidligere har været inden for leasingbranchen, hvordan skulle man så vide, hvordan det fungerer. Derfor er det også en god ide, at klikke sig videre her, fordi man så finder alt det man har brug for at vide.

Billigere end at købe

Man skal vælge flexleasing eller splitleasing, fordi man befinder sig et sted, hvor det hele kan ændre sig hele tiden. Det vil sige, at det er svært at binde sig fast på en længere aftale. Som hvis man for eksempel køber en bil. For hvis man har det sådan, så kan det godt vise sig at være billigere, at lease sig en bil i stedet for.

Få den bil du drømmer om

Der er også den forskel, at når man snakker om splitleasing, at man kan få en bil, der sikkert er en del større end den, man vil kunne købe. For hvis man skal frigive alt kapital på en gang, så bliver det svært at komme i nærheden af. Men når man kan betale af i mindre rater, og på grund af beskatningsreglerne, der er her. Så kan man faktisk få en meget større bil, end den man så ville købe. Det gør det måske også en smule mere attraktivt at vælge en flexleasing eller splitleasing, når man skal ud og skaffe sig en bil. Fordi startkapitalet heller ikke behøver at være så højt.

SHARE
RELATED POSTS
Bestil en omgang Strip til din næste fest her
Få styr på planlægningen med en kalender
Tandregulering hos Tandlægerne på Frederiksberg