Jeg drømmer om at lave min egen webshop, hvor jeg kan sælge tøj til store kvinder. Jeg drømmer om at lave en butik/shop hvor jeg kan hjælpe fyldige kvinder med at blive klædt på fra inderst til yderst, uanset om det gælder badetøj eller lingeri. Jeg vil forhandle mange mærker men håber snart at starte op med hele Zhenzi sommerkollektion .
Jeg bruger selv det man kalder tøj til store kvinder, og det har jeg gjrot i mange år, jeg ville være et skarn hvis jeg sagde at jeg elskede min figur og hvert et kilo. Mit problem er min søde tand og tendens til overspisning. Og når man når en hvis størrelse, begynder det at være lidt pinligt at skulle møde op i en svømmehal eller et træningscenter.

clothing-1480152_1920

Der er rigtig mange der ikke ved hvor meget det betyder at bruge lingeri store størrelser hvis man kan kategorisere sig blandt dem der bruger tøj til store kvinder. Det at klæde en frodig kvinde på i noget lækkert og smart tøj fra Zhenzi

og se hendes overraskede udtryk, når hun ser sig i spejlet. Og ser hvordan det at vælge det rette dametøj store størrelser, uden at det bliver damet at kigge på. Jeg har fundet ud af at tøjmærket Zhenzi laver virkelig lækkert tøj til store kvinder, det har en virkelig god pasform og nogle fede designs. Og jeg har stor succes med at finde lingeri store størrelser og badetøj store størrelser der klæder kvinder med runde former, i mange tilfælde bliver de overraskede over resultatet, og jeg har fået flere kvinder til at erkende at de faktisk godt kan klæde sig flot og føle sig godt tilpas selv om de bruger dametøj store størrelser. En af de kunder jeg har haft havde ikke været i ved stranden i andet en en heldragt, fordi hun var bange for at forarge andre med sin fyldige krop, og da hun havde fået prøvet noget af badetøj store størrelser jeg havde fundet frem, blev hun overrasket over hvor pæn hendes krop alligevel var, og efter lidt coaching, kunne uhn godt se, at hun var lige så berettiget til at gå på stranden i badetøj i store størrelser, som alle de kvinder der er petit i størrelsen.

SHARE
RELATED POSTS
Få en effektiv facaderengøring lige her
Snup en billig rejse her på nettet
Kom i dit livs form – derhjemme!