Hele vejen op langs vestkysten tager kuttere lystfiskere med ud fra hele verden. Disse lystfiskere har en hel klar forventning om at fange fisk, og gerne mange. Det krav opfylder man på langt de fleste ture. Der er nemlig en kæmpe artsrigdom ude på havet.

Torsk er det mest eftertragtede bytte, men er man villig til at bruge en hel dag eller mere på havet, kan havet byde på både stortorsk, storsej, lubbe, havtaske, lange eller sågar hajer, hvis man kommer helt ud. Er man til de kortere ture sammen med familien, er makrelfiskeri i sommermånederne noget af de sjoveste man kan fiske efter.

Fisketure på havet

Der er mange både op langs vestkysten, som tilbyder ture på havet. Skipperne er alle sammen gamle erhvervsfiskere, som har den bedste professionelle erfaring om hvor fiskene står igennem de forskellige sæsoner. De har dagligt kontakt til de erhvervsfiskere som er i området og snakker sammen om, hvor fiskene er på den givne dag.

Bådene har forskellige tilbud om kortere ture efter makreller, som varer omkring 3-4 timer, men ellers er 8-20 timers ture det mest normale at tage med ud på. På de længere ture, får man mulighed for at fiske på de bedste pladser, som er vrag og over stentoppe. Især vragene har en god tiltrækningskraft på fiskene.

SHARE
RELATED POSTS
Et nyt tag til en fantastisk pris
En tur kan lede en langt væk
Skal du på ørken vandring?