Måske er du en af dem, der står og tænker Hvad gør jeg med mit C5?. For selvom det er et program, mange af os har brugt igennem årtier. Så er det nu på vej ud, og der skal andre former for software til i stedet for. Men indtil da, er det jo vigtigt at få en god overgangsfase, så man ikke lige pludselig mister alle de informationer, man har liggende i sit Microsoft C5 online. Det er også derfor, at man skal bruge linket, som man finder her i denne artikel. Fordi man her bliver taget i hånden, og får hjælp til at finde ud af, hvordan man skal håndtere hele denne proces, hvor man kommer til at være i en overgangsfase.

Se nærmere på de forskellige muligheder

Man har selvfølgelig også brug for at kigge nærmere på, hvad man så kan vælge i stedet for sit C5 regnskabsprogram. Klikker man sig ind på den linkede hjemmeside er det selvfølgelig også noget af det, man bliver præsenteret for. Så for at gøre det så nemt for sig selv som muligt. Så er det bare med at komme i gang med det samme, og få det gjort hellere i dag end i morgen. For lige pludselig står man med et program, som ikke virker længere. Og så har man altså mistet alle de data, som man havde i programmet, hvis man ikke har sørget for at få det skiftet over.

Overgangsperioden er altid svær

Når man i første omgang hører at Microsoft C5 udgår, så tænker man måske “hva så?”. Men man skal ikke fortvivle. For det er jo blandt andet derfor, at man kan bruge den mulighed man har her. Hvor man kan klikke sig videre til hjemmeside, og finde alle de informationer, som man har brug for. Og hvor man bliver præsenteret for de andre programmer, som man i stedet for kan benytte sig af. Man vil helt sikkert også finde ud af, at det har mange og flere smarte funktioner, som man kan benytte sig af med stor fordel.

SHARE
RELATED POSTS
Den smukke efterårsnatur
Har du hørt om AI?
Navision