Interesse for antikviteter

Hvis man er på udkig efter “nye” antikviteter så kig her Her finder du antikviteter. Her er masser af fine aktiviteter. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan finde på antikmesse. Antikviteter har i dag fået en renæssance. Det er simpelthen så populært som aldrig før. I dag kombineres nye og gamle ting og går fint hånd i hånd. Mange mennesker går meget op i deres bolig og deres boligs indretning. Mange bruger både tid og penge på at indrette sig funktionelt, smagfuldt og smukt. Derfor findes også mange antikviteter i disse hjem, da de er med til at gøre hjemmene til smukke hjem med sans for det smukke og det unikke.
Hos antikmesse er der mulighed for både at købe og sælge aktiviteter. Her findes alt indenfor antikviteter, retro og Dansk Design.
Udover antik møbler findes også retromøbler. Retromøbler, som i dag er så populære som aldrig før. Dansk Design er ligeledes også vældig populært – for eksempel PH lamper, Ægget og Børge Mogensen.
Anktikmesse er dog ikke kun en messe for aktiviteter men i lige så høj grad en kunstmesse.
Er man ude efter antik lamper er der gode chancer for at gøre et godt kup. På antikmesse findes utallige variationer inden for antik lamper.
Mange unge mennesker har fået øjnene op for, at det kan betale sig at købe antikviteter. De er smukke og funktionelle. Og et hjem med mange antikviteter er ofte et hjem, der oser af hygge og varme. Antikviteterne bærer tit en historie i sig, som de tager med til deres nye hjem. Ikke fordi de som sådan er levende, men fordi der ligesom lever en fortalt historier i møblerne.
Udover antik møbler og antik lamper findes også mange andre aktiviteter på antikmesse. Så opfordringen lyder – slå et smut forbi – messerne afholdes kun to gange om året, men der er faktisk interesserede til, at det kan afholdes hele tre gange om året.

SHARE
RELATED POSTS
Hvordan får du et kick ud af livet
Træk stikket og tag en pause fra det hele
Træn i fællesskab på idrætshøjskolen