Måske er du sådan en type, der tidligere har rejst verden rundt og klaret dig selv.
Du skulle måske dyrke noget ekstremsport eller lave noget andet vildt, hvor du var afsted med en gruppe venner, hvor I virkelig skulle føle jer i live og være nogle helt andre steder, end hvor der var turister.
Med tiden kunne du godt se værdien i bare at nyde de steder, som der havde kultur, uden du nødvendigvis behøvede at skeje så meget ud, men derfor måtte de steder gerne være nogle af dem, som der ikke var overrendt af turister.
Nu er der kommet familie ind i billedet, og der er mange ting, som der skal passe sammen, før man kan tage på ferie sammen, og din bedre halvdel har oplevet camping og vil gerne prøve det af.
Det siger dig ikke lige noget til at starte med, men man kan jo ikke afvise det, som man ikke har afprøvet, så du går med til at afprøve det, uden du har de store forventninger til det.

Camping endte med at blive lige dig

Måske var det netop det, at du ikke havde nogle forventninger til det, som der gjorde, at du kun blev positivt overrasket over det, for du kan virkelig godt se de positive ting ved det.
Man er jo stadig i kontakt med naturen, men man lever ikke primitivt, og man lærer en masse nye mennesker at kende, man kommer ud at se noget andet, end hvad man er vant til, og der er mange muligheder for udfoldelse, om det er for de yngste eller de voksne.
Du bliver langsomt, men sikkert, bidt af det, så du allerede begynder at planlægge, hvor den næste ferie skal gå til, så længe det bare er camping.
For du får en masse erfaringer ud af denne campingoplevelse, som du gerne vil udnytte senere, nu du ved, hvordan man kan gøre det endnu bedre næste gang.
Det ville være en skam at lade den erfaring gå til spilde, men mest af alt kan du se, at alle i familien nyder den her ferieform.

SHARE
RELATED POSTS
Hold din julefrokost på Munkebjerg Hotel 
Sommerferie
Din guide til den ultimative konfirmationsfest