Inden længe er det den store julemåned, hvor både julefrokoster og en nytårsaftlen for mange betyder dagen derpå med tømmermænd og minus energi. Kroppen hungrer efter mad, gerne det fedtede og salte, men lysten til at lave det selv, eller sågar bare overveje at gå ned og hente en frysepizza i det nærmeste supermarked, er omtrent ligeså non-eksisterende som lysten til alkohol. Betyder det, at man skal sulte? Bestemt ikke! For der er nemlig kommet en ny onlinetjeneste, hvor man kan bestille lækker takeaway-mad og samtidig få det leveret lige til døren.

Uanset om man er på udkig efter take away Roskilde eller i Odense, så er eatonline.dk det nye site, hvorfra man kan bestille sin mad og få den leveret hurtigst muligt herefter. Man kan både bruge hjemmesiden via sin pc, men man kan også downloade eatonline-appen på både Android og iphone, således maden aldrig er mere end blot et par klik eller et par swipes væk.

Både på hjemmesiden og i appen kan man hurtigt og nemt finde sin yndlingsrestaurant eller sågar gå på udkig efter nye favoritter. Man indtaster blot sin adresse, den by man befinder sig i eller postnummer og herefter finder den så de restauranter, der ligger tættest på. Vil man gøre det endnu nemmere, kan man også dele sin placering, så vil, eksempelvis appen, selv finde de restauranter, som er tættest på en. Det er altså smart!

Man kan også meget hurtigt og nemt oprette sig som kunde. Gider man ikke indtaste en masse oplysninger, kan man i stedet vælge det, som hedder ‘social login’, hvilket betyder, at man i stedet for at taste manuelle oplysninger, logger ind via sin Google eller Facebookkonto.

Så snart bestillingen er gået igennem, modtager man en bekræftelse på sin ordre fra den pågældende restaurant, man har bestilt fra på sms og mail. I ordrebekræftelsen vil der ligeledes fremgå et ca-tidspunkt for, hvornår restauranten forventer, at maden leveres.

SHARE
RELATED POSTS
Den gode danske sommer
Selskabsmenuer og Catering: Perfekte Bowls til Enhver Begivenhed
Slankeprodukter fra Herbalcenter.dk