Munkebjerg Hotel har i over 125 år stræbt efter at skabe de optimale rammer for deres gæster. Med en smuk udsigt over Danmarks natur og en lang række faciliteter, har hotellet formået at levere en oplevelse af velvære og ro til deres besøgende. I dag er Munkebjerg Hotel et firestjernet hotel med femstjernede konferencefaciliteter og en dedikeret og hårdtarbejdende personale, som altid står klar til at yde den bedst mulige service.

Munkebjerg Hotel har hele 21 møde- og konferencelokaler, som er det perfekte sted for at samle kollegerne eller deltagerne til jeres næste event. Konferencefaciliteterne er femstjernede, og vores personale går den ekstra mil for at sikre, at jeres arrangement bliver en succes. Vi kan også tilbyde forskellige cateringmuligheder, så I ikke skal bekymre jer om mad eller drikkevarer under jeres event.

Hotellets 158 værelser er alle indrettet med luksuriøse møbler og moderne faciliteter for at sikre den bedst mulige komfort under dit ophold. Vores værelser byder på en fantastisk udsigt over den omkringliggende natur, og der er god plads til at slappe af efter en lang dag med nye oplevelser. Hvis du ønsker endnu mere luksus under dit ophold, kan du booke et ophold i en af vores suiter. Suiten har ekstra plads og en personlig terrasse med en betagende udsigt.

Munkebjerg Hotel har også fire restauranter og en bar, som alle byder på forskellige menuer og atmosfærer. Fra den storslåede Brasseriet til den intime Restaurant Væksthuset, kan du vælge mellem forskellige indstillinger til hver en smag. Vores vinkælder byder også på et bredt udvalg af vine fra hele verden.

Vores wellness- og fitnessområde er det perfekte sted at forkæle sig selv og slippe af med dagligdagens stress. Området har en sauna, et tyrkisk bad og et fitnesscenter, hvor du kan træne og blive i form. Desuden tilbyder vi også forskellige massage- og skønhedsbehandlinger, så du kan føle dig helt afslappet og fornyet i krop og sind.

SHARE
RELATED POSTS
Skal du på ørken vandring?
Et nyt tag til en fantastisk pris
Udflugt