Kender du det, at du er inviteret til en fest, og du mangler den helt rigtige kjole at tage på? Det kan være, at du er inviteret til et sommerbryllup, hvor du ikke kan tage din yndlings kjole på i rosa nuancer, fordi du havde den på til en fest forrige weekend, hvor en del af de øvrige bryllupsgæster også var? Det kan også være du skal til en konfirmation, hvor det vi være upassende at komme i den smukke hvide silkekjole, du netop har købt, fordi det kun er konfirmanden, der skal være klædt i hvidt? Det kan også være, du skal til en udsøgt sommerfest på din arbejdsplads, hvor du gerne vil gøre indtryk men ikke være for udfordrende klædt og derfor mangler det helt rigtige outfit – gerne NU? Det kan selvfølgelig også være du er en mand, der gerne vil forkæle din bedre halvdel med et dress, og derfor har valgt en hjemmeside, der kun handler smukt tøj online.

Online tøj der klæder kvinder

Custommade har tøj der klæder kvinder. Det smukke udvalg af modetøj er lige til at gå på opdagelse i her på nettet, inden du handler. Du får selvfølgelig også gode leveringsbetingelser og god service. For det er svært nok at skulle vælge det helt rigtige dress. Custommade gør det hele nemt for dig.
custommade

Dansk design til den ?Manifique Chic? kvinde

Custommade har siden 2002 designet modetøj, der får det smukkeste frem i kvinden. Custommade er inspireret af en drøm om at skabe custommade og flatterende tøj til den stærke, selvstændige kvinde.

Custommade appellerer til en moderne og kosmopolitisk kvinde, som også kræver simpel sofistikeret elegance. Custommade er drevet af kreativ direktør og stifter Christian Dam i tæt samarbejde med chefdesigner Anne Rasmussen. Med fokus på tidsløse designs med moderne kant, underspillet charme og et særligt fokus på materialer.

SHARE
RELATED POSTS
Bestil en måltidskasse med dine yndlingsretter
Et akustikloft kan være den rigtige løsning til en mere behagelig atmosfære i et ellers støjfyldt rum
Brug for dygtig advokat i Kolding?