Jeg tror nok jeg har været på slankekur det meste af mit liv, og alligevel er der behov for at jeg passer på hvad det er jeg propper i munden. Lidt irriterende at andre så bare ikke har det sådan, for jeg fristes hele tiden. Jeg ha endelig fundet en løsning på denne udfordring, og den fandt jeg på herbalcenter.dk da jeg ledte efter det bedste kosttilskud med protein, da jeg var begyndt at træne. Der var ikke den ting der ikke var at diverse produkter som jeg kunne benytte i de situationer hvor det var kritisk for mig, men også bare at have liggende, når sulten melder sig. Så jeg fik handlet ind til både at jeg havde nogle gode nærende supper liggende og så nogle protein barer eller måltidserstatninger.

Slankekur

Der er mange forskellige smags produkter inden for Herbalife ‘s produkter, og jeg vælger gerne lidt forskellige, så jeg ikke går død i smagen, når jeg lige tager en lille slankekur. For det hænder stadig at jeg lige skal smide et par overflødige kilo, men jeg tager det nu i opløbet – derfor har jeg jo også de produkter fra HerbalCenter stående, så jeg ikke skal vente på varen – også selvom de har en hurtig leveringstid, så er det vigtigt for mig, at når jeg har taget beslutningen om at gå slankekur, så er produkterne hjemme i skabet. Jeg nyder det kosttilskud de har med protein efter min træning, og det gør at jeg ikke behøver protein pulver andre steder fra.

SHARE
RELATED POSTS
Bliver bilferier det nye “in” i år?
Holland
Dansk svinekød er kendt for kvalitet, bæredygtighed og smagfuldhed