Findes der noget mere luksuriøst end et outdoor-spa hjemme i haven. Hos www.hotspring.dk kan man købe udendørs-spabassiner i forskellige udformninger og kategorier. Eksempelvis kan man købe det spa, som hedder ‘Hotspot rythmn’ som er et hotspa til udendørs brug, som rummer 6-7 personer á gangen. Kabinettet er vejrbestandigt, således det tåler den danske vinter, uanset om den byder på sne, frost eller regn og vind, og man behøver derfor ikke være bange for, om det kan holde, hvis man gerne vil nyde godt af sit spa en kold vinterdag, hvor man kan lade det varme vand og de bløde bobler forkæle krop og sind. Bassinet har 7 sæder, hvor der til alle er polstrede nakkestøtter. Det sikrer, at man kan sidde behageligt, når man nyder det dejlige varme vand, der omslutter kroppen. I bassinet er tillige 35 dyser og vandfald, som alle er målrettede, ligesom der er en brønd i midten af spabassinet. Udover alt dette er bassinet også udstyret med 4 ventiler oveni, som er der for at kunne give en separat vandmassage.

Man kan selv vælge farven på sit kabinet (ud fra de muligheder der nu engang er), ligesom man kan bestemme farven på skallen; naturligvis også ud fra de muligheder, som der er. Hos www.hotspring.dk findes der en masse forskellige typer af spabassiner, og hvis man ikke er helt sikker på, hvad man er på udkig efter, bør man ikke snyde sig selv for et besøg inde på siden. Her er det også muligt og se udvalget af brugte spabade, hvor man kan gøre en god handel til billigere penge, end hvis man køber et helt nyt bassin.

På www.hotspring.dk er det også muligt, at man kan booke en fremvisning, så man kan se de forskellige modeller. Hotspring har showroom i Kolding, hvor det er muligt at komme helt tæt på de mange forskellige spabassiner. Så kan man se det på tæt hold og prøve at sidde i bassinet, inden man bestemmer sig. Læs mere på https://hotspring.dk/

SHARE
RELATED POSTS
Opdagelse af historien og kulturen i Porto, Portugal
Skal du på ørken vandring?
Hold din julefrokost på Munkebjerg Hotel