hoodie
Hoodies kommer i dag i et væld af former, farver og størrelser. Det gode ved en fed hoodie er at den beskytter og holder dig varm i vinder og vejr samtidig med at du ser ultracool ud. Hoodies er særlig brugte i USA hvor rappere som Kanye, Eminem og Tupac har gjort det til hverdagseje for mange unge mennesker.


Hoodies for folket
Hoodie er ikke kun til brug for unge mennesker, alle aldre kan i virkeligheden bruge dem. De fortjener ikke kun at blive nævnt for deres streetwear facon, men også deres komfort. Som navnet hoodie antyder så ligger der en hue oppe ved kraven i nakken på brugeren. Denne hue er velegnet hvis det bliver koldt. Komforten ligger også i at huen kan strammes, eksempelvis under en cykeltur, denne hue kan da holde ørerne varme fordi den holder kulde og regn ude. Hoodies fås i både sommermodeller samt mere tygge vintermodeller hvor bomulden benyttes. Denne uld er med til at holde dig varm i alt slags vejr. Hoodies for folket! hvis du er en som fryser, har let ved at blive forkølet og samtidig vil se super cool ud, så er hoodies sagen for dig.


Trøjen over dem alle i både funktion og look
Hoodies kommer også som cardigan, i denne version er det muligt at lyne op og ned hvis det bliver for varmt. Behøver det nævnes mere, hoodies kan både være cool, og praktisk og favner derfor ufattelig bredt spektrum af bruger lige fra den seje bedstefar til teenageren der er med på moden. En hoodie kan komme i et væld af farver og look, der er forskellige mønstre eller tekster som kan gøre at en hoodie vil passe lige netop dig. En sådan trøje kan også variere i materialerne, nogle har forskelligt materiale som giver et råt læder look eksempelvis. mulighederne for at finde lige præcis den hoodie der passer dig er meget store, eftersom der er bredt udvalg i webshops.

SHARE
RELATED POSTS
Smart bilreklame med foliering af bil
Strik med lækkert bomuldsgarn
Spar penge på afgift når du leaser bil